Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzenin ağladığını görmek

Rüyada teyzenin ağladığını görmek

Rüyada teyzenin ağladığını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyzenin ağladığını gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada teyzesinin ağladığını görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyzeye sarılıp ağlamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada teyzemin ağladığını görmek hastalanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada teyzenin ağladığını görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, malının artmasını sağlayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada teyzeyi öldürmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada teyze oğlunun öldüğünü görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım etmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzesinin evlendiğini görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments