Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzemin ağladığını görmek

Rüyada teyzemin ağladığını görmek

Rüyada teyzemin ağladığını görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, işinden uzaklaşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada teyzemin ağladığını gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada teyzesinin ağladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyzeye sarılıp ağlamak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzemin ağladığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzenin ağladığını görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulur.

Rüyada kocasının teyzesini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze ve anne görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet eder.

Rüyada teyzeyi gelinlikle görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze oğlunu görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments