Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzesinin ağladığını görmek

Rüyada teyzesinin ağladığını görmek

Rüyada teyzesinin ağladığını görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ufkunun açılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işinden ekmeğinden olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyzesinin ağladığını gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada teyzesinin ağladığını görmek her konuda şansın yaver gideceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada teyzenin ağladığını görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyzeye sarılıp ağlamak çözüm bulmak için fikir danışacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzemin ağladığını görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının teyzesini görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yuva kuracağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada teyze ve anneyi görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Rüyada ölen teyze görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyzenin kızını görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, huşu içinde devam edeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments