Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzeyi öldürmek

Rüyada teyzeyi öldürmek

Rüyada teyzeyi öldürmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, bahtın açık olmasına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, zenginliğinin süreceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada teyzeyi öldürmek gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada teyze öldürmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rahatının kaçacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, verimliliğinin artacağına, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzesinin öldüğünü görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, elinin dara düşmeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada teyzenin öldüğünü duymak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyzenin öldüğünü görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada teyzeyi öldürmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet eder.

Rüyada teyze oğlunun öldüğünü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı teyzenin öldüğünü görmek zaferlere doymayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments