Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze ve anne görmek

Rüyada teyze ve anne görmek

Rüyada teyze ve anne görmek büyük başarıya ulaşılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada teyze ve anne gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada anneyi ve teyzeyi görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada teyze ve anneyi görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kafasının karışacağına inanılır.

Rüyada annesini ve teyzesini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada anne teyze görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada anne ve teyze görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına inanılır.

Rüyada teyze ve anne görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze anne görmek kötü gidişe dur denileceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve teyzeyi görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments