Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babası tarafından öldürülmek

Rüyada babası tarafından öldürülmek

Rüyada babası tarafından öldürülmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada babası tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada baba tarafından öldürülmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından öldürülmek elinin darlık içinde kalacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Rüyada babası tarafından öldürüldüğünü görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, büyüyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından bıçaklanmak insanlarla uyumunun artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babası tarafından öpülmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments