Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih satın almak

Rüyada tesbih satın almak

Rüyada tesbih satın almak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, birikiminin artacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, dualarına karşılık alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih satın almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada tesbih satın almak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tesbih almak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kötü kişilere yakın olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah tesbih bulmak güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.

Rüyada dağılan tesbihi toplamak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tesbih imamesi bulmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbihi koluna takmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada seccade ve tesbih görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih saymak rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments