Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuka tesbih görmek

Rüyada kuka tesbih görmek

Rüyada kuka tesbih görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuka tesbih gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada kuka tesbih görmek zor bir durumda kalacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tesbih verdiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada birine tesbih görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sorunların hallolacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada tesbihi görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak iyi haberler alınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada kokulu tesbih görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments