Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yolda gitmek

Rüyada ters yolda gitmek

Rüyada ters yolda gitmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ters yolda gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada ters yolda gitmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalettir.

Rüyada ters şeritten gitmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters yönde gitmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters yöne gitmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada arabada ters gitmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Rüyada arabayla ters gitmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla ters yöne gitmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters giden araba görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments