Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yazı görmek

Rüyada ters yazı görmek

Rüyada ters yazı görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntıların aşılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ters yazı gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada ters yazı okumak kazancın daha da artacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters yazı yazmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ters yazı görmek ağlayacağına, strese gireceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran yazısını ters görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Rüyada tersten yazı yazmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbiseyi ters giydiğini görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada ters sigara içmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ters ayak görmek bol muhabbette kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments