Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yazı yazmak

Rüyada ters yazı yazmak

Rüyada ters yazı yazmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, onları rahat ettireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Rüyada ters yazı yazmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tersten yazı yazmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ters yazı görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, prestij kazanılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ters yazı okumak mesleğinde uzmanlık yapacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazısını ters görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun üstüne yazı yazmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada buluta yazı yazmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments