Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ağaç görmek

Rüyada ters ağaç görmek

Rüyada ters ağaç görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, en yukarılara çıkacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada ters ağaç gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Rüyada ters ağaç görmek gülen yüzünün de solacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bluzu ters giymek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada halıyı ters sermek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada ters namaz kılmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters yazı okumak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada ters giymek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile hayatının bozulacağına, hak yemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ters kadın görmek başarı kaydedeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Rüyada ters çevrilmiş ayakkabı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments