Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristten kurtulmak

Rüyada teröristten kurtulmak

Rüyada teröristten kurtulmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, koltuğunun da yükseleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröristten kurtulmak gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada teröristten kurtulmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, elinin darlık görmeyeceğine inanılır.

Rüyada teröristlerden kurtulmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada teröristlere ateş etmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulur.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaş görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalettir.

Rüyada ölü terörist görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada terörist yakalamak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada teröristlerle çatışma görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments