Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristlere ateş etmek

Rüyada teröristlere ateş etmek

Rüyada teröristlere ateş etmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Rüyada teröristlere ateş etmek gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Rüyada teröriste ateş etmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada teröristlere ateş etmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teröristle çatışma görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Rüyada teröristleri görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada teröristin öldüğünü görmek ondan şifa göreceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada terörist başını görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada teröristten kaçtığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada teröristlerle çatışma görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments