Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını görmek

Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını görmek

Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yeni mallara sahip olacağına, güzel bir iş fırsatına tabir olunur.

Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Rüyada teröristler tarafından kaçırıldığını görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından kaçırılmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada terörist tarafından kaçırılmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada teröristlerce kaçırılmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada teröristin kaçırdığını görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada teröristten kaçtığını görmek hem hayatının kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada terörist tarafından vurulmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işarettir.

Rüyada terörist tarafından öldürülmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments