Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın yattığını görmek

Rüyada babanın yattığını görmek

Rüyada babanın yattığını görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sevinçli haberler geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, şansının açık olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet eder.

Rüyada babanın yattığını gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada anne babayı yatarken görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada babasını yatarken görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada babanın yattığını görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ölen babayı yatarken görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasını yatarken görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı yatarken görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, vefakar bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada yatan köpek görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments