Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan köpek görmek

Rüyada yatan köpek görmek

Rüyada yatan köpek görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, zengin için yoksulluğa, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatan köpek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada yerde yatan köpek görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatan köpek görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği yatarken görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada köpekle yattığını görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yattığını görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka hesabına para yattığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek tüm kederinin uçup gideceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments