Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı yatarken görmek

Rüyada babayı yatarken görmek

Rüyada babayı yatarken görmek sorunlarının sürekli artacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada babayı yatarken gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada anne babayı yatarken görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını yatarken görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın yattığını görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı yatarken görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, donatacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada babasını yatarken görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı yatarken görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde yatan birini görmek ayrıcalık elde edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments