Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik teki görmek

Rüyada terlik teki görmek

Rüyada terlik teki görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada terlik teki gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Rüyada terlik teki görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek terlikle yürümek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada tek terlik giymek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada terlik teki kaybetmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada tek terlik görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terlik unutmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir ayağında terlik görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada ev terliği görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments