Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri terlik görmek

Rüyada gri terlik görmek

Rüyada gri terlik görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sorunların günden güne azalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Rüyada gri terlik gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada gri terlik görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri kaban görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada gri jip görmek bazı adımlar atacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada gri kedi sevmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada gri palto giymek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir işe soyunacağına delalettir.

Rüyada gri elbise giymek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulur.

Rüyada gri kravat görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments