Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terini silmek

Rüyada terini silmek

Rüyada terini silmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada terini silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Rüyada birinin terini silmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin terini silmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada ter silmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada terini silmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada başkasının terini silmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin terini silmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün terini silmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü terlemiş görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments