Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağ yediğini görmek

Rüyada tereyağ yediğini görmek

Rüyada tereyağ yediğini görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tereyağ yediğini gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Rüyada tereyağlı ekmek yediğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tereyağ yediğini görmek son model arabaya sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tereyağlı bal görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada tere görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tere görmek insan sevindireceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ballı tereyağ görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Rüyada tereyağlı pilav görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tereyağ görmek kimseyle konuşmaz olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments