Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tere görmek

Rüyada yeşil tere görmek

Rüyada yeşil tere görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin her türlü zenginliğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tere gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada yeşil tere görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada tereyağ yemek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tereyağlı yumurta görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada tere ekmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Rüyada tereyağ görmek kazancın günden güne artacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş tereyağ görmek toplum içindeki değerinin artacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tereyağlı pilav görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada tereyağ eritmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments