Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tere görmek

Rüyada tere görmek

Rüyada tere görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, girilen yolda zarar edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tere gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada peynir tereyağ görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada tereyağlı bulgur pilavı yemek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada tereyağ satmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tereyağ bal görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tere görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada ballı tereyağ görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ballı tereyağ yemek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada tereyağ yediğini görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments