Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağlı pilav görmek

Rüyada tereyağlı pilav görmek

Rüyada tereyağlı pilav görmek sorunsuz geçeceğine, malın bereketinin artmasına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada tereyağlı pilav gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada tereyağlı bulgur pilavı yemek başına türlü belalar geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tereyağlı pilav görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz tere görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tereyağlı yumurta yemek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tereyağ yediğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tereyağ sürmek kurulu düzeninin devam edeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tere ekmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada peynir tereyağ görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments