Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi kırıldığını görmek

Rüyada tepsi kırıldığını görmek

Rüyada tepsi kırıldığını görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sıkıntılarını aşacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi kırıldığını gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada tepsinin kırıldığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi kırıldığını görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, dertlerinin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük tepsi görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside pişmiş balık görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside para görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulur.

Rüyada bi tepsi baklava görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada bakır tepsi yıkamak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi fırlatmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments