Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır tepsi yıkamak

Rüyada bakır tepsi yıkamak

Rüyada bakır tepsi yıkamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, zamanının boşa gideceğine, adaletin geleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına tabir olunur.

Rüyada bakır tepsi yıkamak gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada bakır tepsi yıkamak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bakır tepsi görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakır tepsi çalmak geçim zorluğundan kurtulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Rüyada bakır tepsi almak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Rüyada bakır kazan yıkamak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakır tencere yıkamak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulur.

Rüyada tepsi yıkamak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakır kazanlar görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments