Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel kalmak

Rüyada kel kalmak

Rüyada kel kalmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, huzurlu bir insan olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kel kalmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Rüyada kel kalmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada saçın dökülmesi kel kalmak ihanete uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yarı kel kalmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, günahkâr olacağına inanılır.

Rüyada saçının tepesini kel görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yeni bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada saçının kel görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada basini kel görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments