Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük tencere görmek

Rüyada küçük tencere görmek

Rüyada küçük tencere görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, de zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük tencere gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Rüyada küçük tencere görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tencere görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni tencere görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak tencere almak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada tencere kazan görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tencereye su doldurmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, işinden evine gidip geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük tencere görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencereyi çöpe atmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments