Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşte tencere görmek

Rüyada ateşte tencere görmek

Rüyada ateşte tencere görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ateşte tencere gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Rüyada ateşte tencere görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tencerede ateş görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada tencereyle süt görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir tencere görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencerede yoğurt görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak rahatlığa erileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere hediye edildiğini görmek anne duasının açılacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tencere tava almak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments