Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere kapak görmek

Rüyada tencere kapak görmek

Rüyada tencere kapak görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, parasız kalmaya, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada tencere kapak gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Rüyada tencere kapak görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntıların biteceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapaksız tencere görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada tencere ve kapak görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Rüyada kapaklı tencere görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere kapağı görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına tabir olunur.

Rüyada şişe kapağı toplamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada cam kapak görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments