Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere ve kapak görmek

Rüyada tencere ve kapak görmek

Rüyada tencere ve kapak görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zor bir duruma düşüleceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere ve kapak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada tencere kapağı görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kapaklı tencere görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere ve kapak görmek işlerinin yarıda kalacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Rüyada tencere kapak görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kalp kırmaya, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapaksız tencere görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada şişe kapağı görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet kapağı görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, güzel bir evliliğe, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada plastik kapak görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments