Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlikci kadin görmek

Rüyada temizlikci kadin görmek

Rüyada temizlikci kadin görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işarettir.

Rüyada temizlikci kadin gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, daha zengin hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada temizlikci kadin görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Rüyada üst kat görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına inanılır.

Rüyada katlı çamaşır görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada kat kat yorgan görmek borçlarının kalmayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok katlı otel görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada çatı kat görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katlanmış giysi görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments