Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlik bezi görmek

Rüyada temizlik bezi görmek

Rüyada temizlik bezi görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada temizlik bezi gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada temiz bez görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Rüyada temiz adet bezi görmek hevesinin kursağında kalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada temizlik bezi görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz bebek bezi görmek para ve makam sahibi olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada yırtık bez görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bez ütülemek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada adet bez görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments