Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bez görmek

Rüyada temiz bez görmek

Rüyada temiz bez görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, onu hayallerine kavuşturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, kazancının her geçen gün artacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bez gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada temizlik bezi görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada temiz bez görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz adet bezi görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bebek bezi görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak bez görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sofra bezi çırpmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına işarettir.

Rüyada tuvaletten bez çıkarmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments