Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su ve balık görmek

Rüyada temiz su ve balık görmek

Rüyada temiz su ve balık görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, daha büyük adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada temiz su ve balık gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada temiz su içinde balık görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet eder.

Rüyada temiz su ve balık görmek çok iyi şeylere, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada balık temizleyen birini görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada temiz suda balık yakalamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada balık temizleyip pişirmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, dileklerin kabul olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada temiz balık görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada temiz suda balık tutmak hayırlı kararlar verileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments