Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz denizde balık görmek

Rüyada temiz denizde balık görmek

Rüyada temiz denizde balık görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yol alacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada temiz denizde balık gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada temiz denizde balık görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz balık görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada temiz suda balıklar görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada temiz suda balık görmek kalbini kıracağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Rüyada temiz su ve balık görmek kısmetli bir işe atılmaya, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada balık temizlerken görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık temizleyen birini görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments