Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz cam görmek

Rüyada temiz cam görmek

Rüyada temiz cam görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, verimin ve bereketin geleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada temiz cam gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Rüyada temiz camasir toplamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, fırsatların heba edileceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Rüyada temiz cam bardak görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada temiz cam görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek saygı göreceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet eder.

Rüyada temiz halı yıkamak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede temizlik yapmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına inanılır.

Rüyada temiz bir tuvalet görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments