Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun eridiğini görmek

Rüyada telefonun eridiğini görmek

Rüyada telefonun eridiğini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işarettir.

Rüyada telefonun eridiğini gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada telefonun eridiğini görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şeytanın eridiğini görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına tabir olunur.

Rüyada buzların eridiğini görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demirin eridiğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada alyansın eridiğini görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada mumun eridiğini görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, geçiminin yerinde olacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişinin eridiğini görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments