Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu çaldırmak

Rüyada telefonu çaldırmak

Rüyada telefonu çaldırmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, büyük bir sorun oluşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonu çaldırmak gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada telefon çaldırmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, rahat bir hayata başlayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek para biriktirebileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu çalmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonunun çaldığını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonu çaldırmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada telefon ve cüzdan çaldırmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Rüyada telefonunu çaldırmak kurulu düzenin bozulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu çaldırmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments