Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu aramak

Rüyada telefonu aramak

Rüyada telefonu aramak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ağır günler geçireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hastalığının düzeleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulur.

Rüyada telefonu aramak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Rüyada polisi telefonla aramak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aramak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini telefonla aramak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, zorlanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet eder.

Rüyada telefonla polis aramak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşini telefonla aramak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin telefonla aradığını görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada telefonla aradığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon aramak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments