Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda oyun oynamak

Rüyada telefonda oyun oynamak

Rüyada telefonda oyun oynamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet eder.

Rüyada telefonda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada telefonla oyun oynamak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Rüyada telefonda oyun oynamak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşık oyunu oynamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahvede oyun oynamak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kahvehanede oyun oynamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments