Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda konuşmak

Rüyada telefonda konuşmak

Rüyada telefonda konuşmak çok yorulacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işarettir.

Rüyada telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşımla telefonda konuşmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşla telefonla konuşmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, alım gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak yüzünün de yerlere düşeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments