Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin örgü ördüğünü görmek

Rüyada annemin örgü ördüğünü görmek

Rüyada annemin örgü ördüğünü görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yeni bir semte taşınılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada annemin örgü ördüğünü gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada annemin örgü ördüğünü görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının örgü ördüğünü görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının örgü ördüğünü görmek kazancınızın artacağına, yeni yerler göreceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada ördüğü örgüyü sökmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin örgü ördüğünü görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün örgü ördüğünü görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada örgü ördüğünü görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kimseden korkmayacağına, evine haciz geleceğine işarettir.

Rüyada birinin örgü ördüğünü görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments