Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının doğduğunu görmek

Rüyada kızının doğduğunu görmek

Rüyada kızının doğduğunu görmek kuş gibi hafifleyeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada kızının doğduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Rüyada kızının doğduğunu görmek iş kaybı yaşanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kızın doğduğunu görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı doğduğunu görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeş doğduğunu görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek adımlarını daha sağlam atacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet eder.

Rüyada bebek doğduğunu duymak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments