Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknede çalışmak

Rüyada teknede çalışmak

Rüyada teknede çalışmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada teknede çalışmak gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Rüyada teknede çalışmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada tekneyle kaçmak iyileşeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bir tekne hamur görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada teknenin batması görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, zararının büyük olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük tekne görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde teknede olmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işarettir.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek teknesi görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments