Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada balık tutmak

Rüyada havada balık tutmak

Rüyada havada balık tutmak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada havada balık tutmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada balık yakalamak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada havada balık görmek gelirinden yana memnun olacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada balığı havada görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada havada yüzen balık görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada havada uçan balık görmek manevi olarak hasar alınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada dişli balık tutmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada olta balık tutmak zorlukları aşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments