Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı ayakkabılar giymek

Rüyada farklı ayakkabılar giymek

Rüyada farklı ayakkabılar giymek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada farklı ayakkabılar giymek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada ayakkabıları farklı giymek rahatlığa ereceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada iki farklı ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı farklı giymek birçok kişinin yardımına koşulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada farklı ayakkabılar giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada iki farklı ayakkabı görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments