Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki farklı ayakkabı giymek

Rüyada iki farklı ayakkabı giymek

Rüyada iki farklı ayakkabı giymek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada iki farklı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ayakkabıyı farklı giymek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada iki farklı ayakkabı giymek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada farklı ayakkabılar giymek hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek evlenme yolunda adım atacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıları farklı giymek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek duygularının karşılık göreceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments