Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkumun kaçtığını görmek

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, önünün açık olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahkumun kaçtığını gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada mahkum kaçırmak huzurunun da yerine geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet etmektedir.

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, şansızlığın kırılacağına delalettir.

Rüyada cezaevinde mahkum görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Rüyada mahkumun çıktığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkum olduğunu görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahkum edilmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mahkum görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık mahkum görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments